>

Sådan fungerer FCK Away

  • FCK AWAY-kort giver adgang til FCKs udebaneafsnit

    For at få adgang til F.C. Københavns udebanekampe på de officielle udebaneafsnit, skal du have et FCK AWAY-kort. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig vores AWAY-system og altid husker det dertilhørende kort, når du skal overvære vores udekampe i Alka Superligaen, DBU Pokalen samt europæiske udebanekampe. Kortet koster 50,-. Uden dette kort får du ikke adgang til udebaneafsnittet.

  • Du optjener loyalitetspoint og forkøbsret

    Med AWAY-kortet kan du også som sæsonkortholder optjene point til loyalitetsprogrammet, VoresKBH, som du kan bruge på at deltage i auktioner, konkurrencer og blive inviteret til eksklusive sæsonkortevents såvel som få forkøbsret til de mest eftertragtede ude og hjemmekampe. Du skal bare huske at opdatere din AWAY-profil med dit sæsonkort ID.

  • Du skal stadig købe billet

    Et FCK AWAY-medlemskab giver ikke i sig selv adgang til udebanekampene. Du skal stadig købe billet til kampen. Men AWAY-systemet er med til at sikre en god oplevelse for dig som fan, når du rejser rundt i Danmark og Europa og støtter Byens Hold.

Vi anbefaler, at du læser reglementet grundigt igennem ved tilmelding samt at du løbende holder dig opdateret omkring kampe og sikkerhedsinfo på vores sociale medier og FCK.DK. Har du brug for hjælp anbefaler vi du besøger vores FAQ guide, hvor vi har samlet svar på ofte stillede spørgsmål.

Tilmeld dig F.C. Københavns nyhedsbrev

ABONNER PÅ F.C. KØBENHAVNS OFFICIELLE NYHEDSBREV, OG FÅ INFO OM BILLETSALG, UEFA KAMPE OG GODE TILBUD.