>

Sådan fungerer FCK Away

 • FCK AWAY-kort giver adgang til FCKs udebaneafsnit

  For at få adgang til F.C. Københavns udebanekampe på de officielle udebaneafsnit, skal du have et FCK AWAY-kort. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig vores AWAY-system og altid husker det dertilhørende kort, når du skal overvære vores udekampe i Alka Superligaen, DBU Pokalen samt europæiske udebanekampe. Kortet koster 50,-. Uden dette kort får du ikke adgang til udebaneafsnittet.

 • Du optjener loyalitetspoint og forkøbsret

  Med AWAY-kortet kan du også som sæsonkortholder optjene point til loyalitetsprogrammet, VoresKBH, som du kan bruge på at deltage i auktioner, konkurrencer og blive inviteret til eksklusive sæsonkortevents såvel som få forkøbsret til de mest eftertragtede ude og hjemmekampe. Du skal bare huske at opdatere din AWAY-profil med dit sæsonkort ID.

 • Du skal stadig købe billet

  Et FCK AWAY-medlemskab giver ikke i sig selv adgang til udebanekampene. Du skal stadig købe billet til kampen. Men AWAY-systemet er med til at sikre en god oplevelse for dig som fan, når du rejser rundt i Danmark og Europa og støtter Byens Hold.

Vi anbefaler, at du læser reglementet grundigt igennem ved tilmelding samt at du løbende holder dig opdateret omkring kampe og sikkerhedsinfo på vores sociale medier og FCK.DK. Har du brug for hjælp anbefaler vi du besøger vores FAQ guide, hvor vi har samlet svar på ofte stillede spørgsmål.

Tilmeld dig F.C. Københavns nyhedsbrev

ABONNER PÅ F.C. KØBENHAVNS OFFICIELLE NYHEDSBREV, OG FÅ INFO OM BILLETSALG, UEFA KAMPE OG GODE TILBUD.

Husk at hente "VoresKBH"-app'en

Countdown timer

Countdown til næste hjemmekamp

Betting, nyheder, FCKTV

Få seneste sæsonkort, specifikke nyheder, tv-indslag, m.m. På din mobil.

VoresKBH

Check din “VoresKBH”-point- og e-cash-saldo

Sæsonkort på mobilen

Brug din telefon som adgangsgivende sæsonkort i Telia Parken

DELTAG I KONKURRENCER, AUKTIONER, M.M. PÅ VORESKBH

 • Vind fede præmier

  Vind alt fra en udebanetur med holdet, til en iPad 2, nyt tv fra Samsung, signerede trøjer og matchworn samlerobjekter.

 • Eksklusive oplevelser

  Mød holdet, blev inviteret på privat rundvisning på træningsanlægget, oplev en pressekonference fra nærmeste hold eller vind dit eget FCKTV interview

>
 • Få forkøbsret

  Eftertragtede udebanekamp vil blive udbudt i forhold til point ancienitet, således de mest loyale fans får en forkøbsret før alle andre.

 • Anvend e-Cash

  Hurtigere transaktioner, undgå overflødige gavekort og mulighed for at optjene rabatter med e-Cash på dit sæsonkort.